Elevmødet 2019 - 70 års fødselsdag

 

Tak til alle de mange delatgere i elevmødet 1. september 2018.

Det blev igen en storslået dag, hvor elevforeningen i samarbejde med Lærerskolen, fik sat fokus på såvel egne opgaver, som nogle af de betydningsfulde forhold vi alle er fælles om.

Mange jubilarer deltog gennem hele dagen. Til festmiddagen var der mere end 200 mennesker samlet.

Der var hilsner fra det allerførste elevhold i 1949 - 1953, fra 60-års jubilarer, en gruppe 50-års jubilarer deltog, og så var så var elevholdene ellers repræsenterede helt frem til en bordfuld dimittender fra 2018

 

Anne-Marie Søndergaard Christensen, lektor i etik ved Institut for Kulturvidenskaber ved Syddansk Universitet satte i den fælles morgensamling fokus på, hvad det er, der får os til at stå op om morgenen. At være hjemme i sit liv: Lykke, mening, værdi var titlen på hendes meget inspirerende oplæg. 

 

Efter middagspausen, kom professor Lene tanggaard fra Ålborg Unviversitet, og gav sit bud på såvel meningen med skolen, som hvordan
den overordnet set skal tilrettelægges for at kunne arbejde frem mod denne mening. Skolen i tiden - tendenser, bevægelser og pejlemærker, var titlen på hendes oplæg.

 

Ditte og Mie fra 5. årgang gav et lille to mands show: Bibliotekarerne til stor fornøjelse for tilskuerne.
Eftermiddagen sluttede med at Polle lavede en  rundtur på skolen med de interesserede, hvorefter der var velkomstdrinks foran spisesaslen.

 

ELEVMØDET LØRDAG D. 7. september 2019

I 2019 fylder lærerskolen 70 år.

I den forbindelse vil vi til næste år lave et særligt jubilæums-program, som vi allerede så småt er gået i gang med.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og vær klar til at fejre den gamle skole med manér.

 

Elevforeningen