PD Nyheder

PD i De Frie skolers Grundlag og Pædagoisk Udvikling er indskrevet i studieordningen den 1.08.2018. Forud har der være en omfattende proces, hvor Den frie Lærerskole, UC-Lillebælt og de frie skoleforeninger har været engageret.

Læs om processen HER:

 

Nye Pædagogiske Diplomuddannelser

 

Den frie Lærerskole udbyder i samarbejde med UC-Lillebælt to Pædagogiske Diplomuddannelser, der hver indeholder fire valgmoduler:

1)   PD i Frie Skolers Grundlag og Pædagogiske Udvikling.

2)   PD i Anvendt Scenekunst.

 

 

Internatets muligheder


Alle vores PD-moduler udbydes som internater. Et PD-modul ved Den frie Lærerskole er typisk tilrettelagt over to internater af hver tre dages varighed, hvor lærere, pædagoger og ledere har tid til at udveksle værdifulde erfaringer med hinanden. Tidsrummet mellem de to internater er ca. 7.uger, hvor de PD-studerende har mulighed for at inddrage ny viden fra PD- undervisningen og egen praksis. Denne vekslen mellem teori-praksis, har vist sig at være meget motiverende og givet PD undervisningen et godt fagligt løft.

Læs mere om de enkelte moduler og praktiske oplysninger i oversigten.

Henvendelse vedr. yderligere oplysninger kan rettes til Den frie Lærerskoles administration: sekretær, Gitte Mørkenborg Olsen, dfl@dfl-ollerup.dk

Tlf. 62 24 10 66.